Menu
guided-tour-hero.jpg

Historiske ture

TAG PÅ EN TUR GENNEM HISTORIEN

BOOK EN PRIVAT GUIDET TUR

En guidet tur på Visit Carlsberg er det indlysende valg, hvis du er interesseret i øl, historie, kunst eller arkitektur. Vores dedikerede guider tager dig på en tur gennem Carlsbergs historie fra grundlæggelsen i 1847 frem til i dag. 

PRISER

Hverdage mellem kl. 10.00 – 16.00: 1.500 kr. per gruppe + entrébillet til Visit Carlsberg.

Weekend og helligdage: 2.500 kr. per gruppe + entrébillet til Visit Carlsberg.

rundvisning.jpg

TYPER AF TURE

Carlsberg Classic (45 min., maks. 30 deltagere)

Guidet tur med introduktion til Carlsbergs historie fra grundlæggelsen i 1847 og til i dag. Undervejs bliver du klogere på:


  • Grundlægger J.C. Jacobsens arbejde med at forædle øllet, samt hans virke for videnskaben og Danmark

  • Forholdet mellem far J.C. og sønnen Carl og dettes betydning for Carlsbergs historie og bryggeriet på Valby Bakke

  • En række af områdets spændende bygninger – bl.a. J. C’s bryggeri og villa, Elefantporten og Ny Carlsberg Bryghus

Gamle Carlsberg (45 min., maks. 30 deltagere)
J. C. Jacobsen grundlagde i 1847 et ambitiøst lagerølsbryggeri, men selv ikke han kunne vide hvor omfattende projektet ville være blot 40 år senere ved hans død. På turen rundt kigger vi på de bygninger der havde betydning for J. C’s bryggeri, vi hilser på de ældste medarbejdere på bryggeriet, hestene. Vi hører om arbejdernes vilkår og dagligdagen på et bryggeri der gennemgik en rivende udvikling, om Patriarken J. C’s kompromisløse tilgang til øllet, tager et dyk ned i de første kældre og slutter med en tur på Gamle Carlsberg vej hvor vi blandt andet ser et af J. C’s hjertebørn, Forskningscenteret, udefra.

J. C. Jacobsens have: (45 min. maks. 30 deltagere)
Carlsbergfondet har åbnet Bryggerens gamle privathave, det skal fejres.
Vi går en tur bag facaden på J. C. Jacobsen, i bogstaveligste forstand, og snakker om Bryggeren fra en mere personlig vinkel.
Allerede inden første spadestik til Carlsberg var taget på Valby bakke havde J. C. Jacobsen sat de indledende streger til sin ”park” som han kalde det imponerende anlæg der ligger i forlængelse af hans hus. Turen gennem J. C. Jacobsens have er udgangspunkt for et sjældent kig på den anden side af Bryggeren, et bestemt menneske, men ikke uden interesser og en sans for det smukke. Undervejs fremhæver vi nogle af de unikke bygninger der grænser op til haven, samt enkelte af de gamle træer og planter, men turen er som udgangspunkt fokuseret på manden, ikke botanikken.

Bemærk: Turen foregår udendørs og afholdes i perioden 1. Maj- 30. September

Malt & Maskiner (45 min., maks. 20 deltagere)
En enestående tur op og ned af trapperne i det nedlagte bryggeri ”Gamle Carlsberg” – J.C. Jacobsen originale bryggeri. På turen får du en dybdegående gennemgang af:

  • Afdelinger i bryggeriet, der normalt er lukket for offentligheden
  • Funktionen af de maskiner, der indtil 1906 var i brug og nu står som vidnesbyrd om Carlsbergs store betydning for Danmarks industrialisering.
  • Turen følger brygprocessen fra byggen ankommer til brygget forlader kedlerne. 

BOOK EN FREMVISNING

Kontakt vores salgsafdeling for en præsentation eller et uforpligtende tilbud.

(+45) 3327 1020

booking@carlsberg.dk