Menu
middage-frokoster.jpg

MIDDAGE & FROKOSTER

MIDDAGSARRANGEMENTER I HISTORISKE RAMMER

Hos Carlsberg Venues får I en helt særlig middagsoplevelse, hvad enten anledningen er fest, reception, julefrokost eller en anden form for firmaarrangement. Vores dedikerede kokke fokuserer mad af høj kvalitet med masser af smag fra sæsonens lokale råvarer med en høj grad af økologi.

Inviter dine gæster på en gennemført helhedsoplevelse og bliv klogere på, hvad ‘food & beer pairing’ for alvor kan med vores egne specialbryggede øl. Vi har anretninger, der passer til ethvert arrangement, og tilbyder både 3 retters menuer, diverse frokostretter, kage, kaffe og avec.

Få et overblik over vores forskellige venues til middage og frokoster nedenfor.

CARLSBERG BUSINESS CENTRE

Carlsberg Business Centre byder på 8 eksklusive lokaler med mange muligheder og stor fleksibilitet til eksempelvis frokost arrangementer, middagsselskaber, receptioner og produktlanceringer. Festlokalerne har varierende størrelse og har plads til op til 400 personer. Desuden er der mulighed for at rykke arrangementet ud i Carl Jacobsens private og eventyrlige have.

Læs mere

10

Vi tilbyder i alt 10 lokaler til middage i varierende størrelser.

200

Vi har lokaler til middage med plads op til 200 gæster.

3

Vi er placeret kun 3 km fra centrum med egen Carlsberg Station.

BOOK EN FREMVISNING

Kontakt vores bookingafdeling for at leje et lokale til et event, booke en uforpligtende fremvisning eller få svar på dine spørgsmål.

(+45) 3327 1020booking@carlsberg.dk