Menu
private-collection-high.jpg

Hold dit næste møde på Carlsberg

HISTORISKE LOKALER I CARLSBERG BYEN

Har I brug for et sted, som giver ekstra luft under vingerne når strategien eller business-planen skal præsenteres?

Carlsbergs succes bygger på bryggerne J.C. og Carl Jacobsens store udsyn og visioner. Deres ånd lever stadig i alt fra rustikke fabriksbygninger til pompøse sale. Med plads til nytænkning, til at bryde rammerne og hvor alle kommer på samme banehalvdel.

 

CARLSBERG BUSINESS CENTRE

Carlsberg Business Centre består af en lang række smukke sale, hver med deres eget, særlige udtryk og med en kapacitet på op til 200 personer. Her venter jer en helt enestående og eksklusiv oplevelse i selskab med store Skagensmalere, som P. S. Krøyer og Marie Ancher

Mødepakker fra 700 kr. pr. person.

Læs mere

 

CARLSBERG CONFERENCE CENTRE

På Carlsberg Conference Centre tager vi J. C. Jacobsens syn på forretning bogstaveligt: Store visioner og effektivitet. Det er her, I får noget fra hånden. Fleksibiliteten er høj. Under hvælvede lofter finder I nemlig 15 forskellige lokaler med plads til 8-60 personer.

Mødepakker fra 445 kr. pr. person.

Læs mere

TILFØJ EN EKSTRA AKTIVITET TIL JERES ARRANGEMENT

Hvad enten i afholder det store arrangement eller blot et effektivt møde, kan en fælles aktivitet i løbet af dagen være et friskt indslag. 

Hvad med en historisk tur hvor I bliver klogere på Carlsbergs interessante historie eller en ølsmagning med en af vores øl eksperter?