Menu
extra-guided-tour.jpg

Historiske ture

OPLEV CARLSBERG

Uanset om I er interesseret i øl, historie, kunst eller arkitektur, så er en privat tur med en af vores guider en berigende oplevelse. De tematiserede ture tager jer på en oplevelse gennem Carlsbergs historie fra grundlæggelsen i 1847 frem til i dag. Bemærk venligst, at guidede ture kun kan bookes i forbindelse med et arrangement i et af vores venues.

PRISER

Hverdage mellem kl. 10.00 – 17.00:
Kr. 1.200 per gruppe.

Weekend og helligdage:
Kr. 2.000 per gruppe.

_DSC6157.jpg

TYPER AF TURE

BRYGGEREN - CARL JACOBSENS CARLSBERG.

Turen varer ca. 60 min., max 20 personer per gruppe.

Rundtur i Carl Jacobsens Ny Carlsberg hvor I undervejs bliver klogere på Carlsbergs grundlæggelse, historien mellem far og søn samt oplever en række af områdets spændende bygninger - Elefant- og Dipylonporten, Ny Carlsberg Bryghus, Lotus skorstenen samt Stjerneporten.

Bemærk at turen primært foregår udendørs. 

CARLSBERG - DE GAMLE DAGE

Turen varer ca. 60 min., max 20 personer per gruppe.

 

Turen er pt ikke tilgængelig pga ombygning

BRYGGERENS HAVE

Turen varer ca. 60 min., max 20 personer per gruppe.

Vi går en tur bag facaden på J. C. Jacobsen, i bogstaveligste forstand, og snakker om Bryggeren fra en mere personlig vinkel. Allerede inden første spadestik til Carlsberg var taget på Valby bakke, havde J. C. Jacobsen sat de indledende streger til sin "park", som han kaldte det imponerende anlæg, der ligger i forlængelse af hans hus.

Turen gennem J. C. Jacobsens have er udgangspunkt for et sjældent kig på den anden side af Bryggeren, et bestemt menneske, men ikke uden interesser og en sans for det smukke. Undervejs fremhæver vi nogle af de unikke bygninger der grænser op til haven, samt enkelte af de gamle træer og planter, men turen er som udgangspunkt fokuseret på manden, ikke botanikken.

Bemærk at turen foregår udendørs og afholdes kun i perioden 1. maj – 1. oktober.