Menu
hero-guidet-tours.jpg

Historiske ture

OPLEV CARLSBERG

Uanset om I er interesseret i øl, historie, kunst eller arkitektur, så er en privat tur med en af vores guider en berigende oplevelse. De tematiserede ture tager jer på en oplevelse gennem Carlsbergs historie fra grundlæggelsen i 1847 frem til i dag. 

PRISER

Hverdage mellem kl. 10.00 – 18.00:
Kr. 1.350 per gruppe.

Weekend og helligdage:
Kr. 2.000 per gruppe.

TYPER AF TURE

BRYGGEREN - CARL JACOBSENS CARLSBERG.

Turen varer ca. 60 min., max 30 personer per gruppe.

Rundtur i Carl Jacobsens Ny Carlsberg hvor I undervejs bliver klogere på Carlsbergs grundlæggelse, historien mellem far og søn samt oplever en række af områdets spændende bygninger - Elefant- og Dipylonporten, Ny Carlsberg Bryghus, Lotus skorstenen samt Stjerneporten.

Bemærk at turen primært foregår udendørs. 

CARLSBERG - DE GAMLE DAGE

Turen varer ca. 60 min., max 30 personer per gruppe.

Rundvisning på J.C. Jacobsens Gamle Carlsberg, hvor du lærer om grundlæggelsen af Carlsberg i 1847 gennem J.C.s øjne. Du vil høre om J.C.s vision for Carlsberg, hans gyldne ord og opleve nogle af de vigtigste Carlsberg-steder - den 165-årige kældre, Stjerneporten, Det Gamle Carlsberg Fyr, Carlsberg Laboratoriet og selvfølgelig de ældste bryggeribygninger.

Bemærk turen foregår primært udendørs.

HISTORIEN OM CARLSBERG

Varighed 90 minutter. Max 30 deltagere pr. guide.

Pris: 1750 kr. på hverdage / 2400 kr. i weekender og helligdage. 

Kombineret rundvisning på Carl Jacobsens Ny Carlsberg og J.C. Jacobsens Gamle Carlsberg. Vi fortæller om grundlæggelsen af Carlsberg i 1847. I vil høre om visionen for Carlsberg, de Gyldne Ord og opleve nogle af de vigtigste Carlsberg steder – den gamle lagerkælder, Stjerneporten, Carlsberg fyret og Carlsberg Laboratoriet. I hører om forholdet og konflikterne mellem far og søn, grundlaget for Ny Carlsberg og oplever nogle af de mest ikoniske Ny Carlsberg-bygninger – Elefant- og Dipylonporten, Ny Carlsberg Bryghus og Lotus skorstenen.

Bemærk turen foregår udendørs.